Nordic Business Doctors Oy Your Business Partner

Liiketoiminnan kehittämistä konkreettisin tuloksin

NBD eli Nordic Business Doctors Oy on liiketoiminnan kehittämisen, yrityskauppojen, sukupolvenvaihdosten ja sijoitustoiminnan asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on saada aikaan asiakasyritystemme liiketoiminnan arvonnousu yhteistyössä omistajien kanssa.

Toimimme lähinnä pk-kentässä ja toimintaamme kuuluu myös omistamiemme asuntojen ja Getassa Pohjois-Ahvenanmaalla sijaitsevan modernin rantahuvila Villa Christinan vuokraus.

Palveluihimme kuuluvat:

yritysjohdon konsultointi

pääomasijoittaminen

hallitustyöskentely pk-yrityksissä

yritysten sukupolvenvaihdokset

kiinteistösijoittaminen

kiinteistöjen ja asuinhuoneistojen vuokraus

Yrityskumppani laajalla kansain­välisellä kokemuksella

Vuonna 2001 perustetun yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kaarinassa. Palvelemme asiakasyrityksiä pääasiassa koko kotimaan alueella sekä Skandinaviassa. Palvelukielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, saksa ja norja.

Meillä on laaja kansainvälinen kokemus pk- ja pörssiyritysten johtopaikoilta sekä monikymmenvuotisesta hallitustyöskentelystä Suomessa ja ulkomailla. Asiakaskuntaamme kuuluvat eri alojen pk-yrittäjät, Family Business -yrittäjät, sijoittajat sekä pääomasijoittajat.

Yrityksemme on ollut jo yli 21 vuoden ajan pääomasijoittajan Helmet Capital Oy:n partneri ja yhteistyökumppani sekä sijoittaja yli 50:ssä pk-yrityksessä.

Konsultointia kera palikain

Kattava asiantuntija­verkosto avaa mahdollisuuksia

Tarjoamme asiakkaillemme niin NBD:n kuin kumppaniverkoston vuosikymmenten tietotaidon, liikkeenjohdon kokemuksen sekä kattavat verkostot Suomessa sekä ulkomailla. Toimimme yhteistyössä useiden asiantuntijoiden, teollisuusjohtajien ja ammattisijoittajien kanssa.

Laajemmissa projekteissa keräämme kokoon sopivimman asiantuntijatiimin kunkin projektin tarpeiden mukaan. Näin voimme taata hyvät lähtökohdat yhteistyöllemme, jotka avaavat nopeasti sekä tehokkaasti uusia ovia ja mahdollisuuksia asiakkaillemme.

Yhteistyö­kumppaneitamme

HelmetCapital
HavsVidden Åland
Zinaltec
LVI-Press
FinLampotekniikka