Villa Christina
af HavsVidden Merenrantahuvila Ahvenanmaalla

Villa Christina kutsuu lomailuun tai liiketapaamiseen

Villa Christina af HavsVidden on Ahvenanmaan Getan pohjoisniemellä vuonna 2009 valmistunut korkeatasoinen merenrantahuvila. Huvilan on suunnitellut arkkitehti Thomas Sandell. Huvilan maisemaa hallitsevat Getan kauniin punaiset ja karut graniittikalliot sekä aava meri.

Huvila on käytettävissä ympäri vuoden ja se soveltuu niin lomailuun kuin erilaisiin max 10 hengen liiketapaamisiin.

Huvila on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla ja laitteilla. Lisäksi kiinteistöstä löytyy kolme IPTV-liitäntää. Suurin käytettävissä 57” televisio soveltuu hyvin myös kokouskäyttöön. Huvilassa on myös langaton laajakaista sekä mukavuutta lisäävä lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää sisätiloja tarpeen mukaan.

130 m2

2 makuuhuonetta

4 vuodepaikkaa

2 kylpyhuonetta ja 2 wc:tä

200 m2 terassi talon ympärillä

täydellinen keittiövarustus viinikaappeineen

ulkoterassilla erillinen sauna ja poreallas merinäkymällä

Hotelli Havsviddenin kaikki palvelut käytettävissä

Aktiviteetit ja palvelut Getassa

Elämä Villa Christinassa on huoletonta, haluttaessa voit hyödyntää samalla alueella sijaitsevien hotelli HavsViddenin ja gourmet-ravintolan tarjontaa. Hotelli vuokraa myös veneitä kalastusmatkoja varten. Lähistöltä löytyy myös useita golfkenttiä.

Sijainti ja saapuminen

Villa Christinaan voit saapua autolla, veneellä tai helikopterilla. Huvila sijaitsee Getassa noin 35 minuutin automatkan päästä Maarianhaminasta. Maarianhaminaan on hyvät laiva- ja lentoyhteydet Ruotsista, Helsingistä ja Turusta. Hotelli Havsviddenillä on myös oma vierassatama, josta on saatavissa polttoainetta ja vettä.

Tiedustelut ja varaukset

Hotel HavsVidden